Meistä

Betoniperhe

Kotimainen perheyritys

Betoniperhe on syntynyt yrittäjäpariskunnan halusta tehdä jotain omannäköistä ja tehdä sitä sellaisella palolla, ettei työ tunnu enää työltä. Yritystoiminta on aloitettu 2014. Perheyritys perustettiin 2016, jolloin toiminta keskittyi remontointiin ja kuluttajakauppaan sekä betonipumppukuljettajien lomatuurauksiin. 2017 toiminta keskittyi vahvemmin valmisbetonimaailmaan ensin vuokratyövoimaa tarjoamalla ja pian jo hankkimalla omaa betoniautokalustoa.

Pikkuhiljaa toiminta on laajentunut betonin parissa monialaiseksi ja Betoniperhe on kasvanut yhteistyökumppaniverkoston laajentuessa ja asiakkaiden eri toimeksiantoja täyttämällä. 2017 perustettu tytäryhtiö BetoniControl Oy sulautettiin emoyhtiöön 2021 ja fuusiolla vahvistimme markkina-asemaamme ja tiivistimme osaamistamme. Joukkoomme kuuluu alan konkareita,mutta pääasiassa olemme kouluttaneet kaikki työntekijämme itse.

Yrittäjäpariskunnan yhteinen näkemys on pyörittää ja hoitaa yritystä kuten omaa perhettä. Perinteisesti joulu ja juhannus vietetään suvun parissa, mutta Betoniperheenä kokoonnutaan pikkujouluihin ja kesäpäiville kisailemaan betoniolympialaisissa.

Betoniperhe on kasvanut luonnollisesti ja rauhalliseen tahtiin kiirehtimättä. Tarkoituksellisesti on jätetty aikaa myös omalle kehittymiselle, prosessien kehittämiselle ja uusille innovaatioille. Panostamme henkilökunnan koulutukseen ja työhyvinvointiin kuten lapsiimme. Haluamme kasvattaa perheitämme kotona ja töissä samalla mentaliteetilla: luottaen, kannustaen ja arvostaen.

Yrityksen arvot

LUOVUUS

Kannustamme toisiamme löytämään uusia ratkaisuja. Kehitämme itseämme, kalustoamme ja luomme uusia toimintatapoja.

VÄLITTÄMINEN

Välitämme toisistamme, välitämme asiakkaistamme. Pyrimme aina auttamaan niin työkaveria kuin asiakasta viimeiseen asti.

YHDESSÄ TEKEMINEN

Jokainen työpäivä on yhteistyötä alusta loppuun. Toimimme yhtenäisenä tiiminä asiakkaan kanssa, niin että lopputulos on kaikille kannattava.